Referenties

INTERIEURSTYLING

Monique heeft goed geluisterd naar mijn wensen en vertaald naar een mooi advies. We wilden graag iets aparts maar niet te extreem. Dat is goed gelukt. Zelfs na de opdracht heeft ze nog tips/advies gegeven om de puntjes op de i te zetten. Inmiddels zijn we samen alweer bezig met het volgende project. Ik durf haar met een gerust hart bij mijn beste vrienden aan te raden.

 Fam. Van Dinter

RESTYLING PRAKTIJK

Om de restyling van onze praktijk vorm te geven hebben we Monique van Rixtel gevraagd om een plan te maken. Met respect voor onze wensen heeft ze toch een geheel nieuwe sfeer kunnen creëren en niet alleen het ontwerp gemaakt, maar de onderhandelingen met de uitvoerende partijen gevoerd en de hele operatie begeleid. We zijn erg tevreden met het eindresultaat en we zijn blij dat we zo verstandig zijn geweest om het ontwerp aan een deskundige over te laten i.p.v. zelf iets proberen. Prima samenwerking, betaalbaar, ons veel werk uit handen genomen met een voortreffelijk eindresultaat. Wat wil je nog meer !!

 Fysio Rakthof Helmond

www.fysio-rakthof.nl

RESTYLING TOILETWAGENS

Na het verzoek van een van onze opdrachtgevers om onze toiletwagens te restylen, heb ik contact opgenomen met Monique van Rixtel. Na een eerste oriënterend gesprek, waarin ik mijn  wensen kenbaar heb gemaakt, heeft Monique een voorstel gedaan.

Zij heeft mijn wensen omgezet in ideeën. De toiletwagens zijn uiteindelijk nog mooier geworden dan ik in gedachten had. Zelf had ik dit nooit kunnen bedenken. En ik ben blij dat ik dit  aan een professional heb overgelaten.

Rob van den Berg

www.bergverhuur.nl

RESTYLING WOONKAMER

Oorspronkelijk benaderden wij Monique voor een kleuradvies, maar al snel bleek dat onze wensen verder reikten. Monique gaf het noodzakelijke duwtje. Vakkundig, zelfverzekerd, maar niet dwingend. Vanuit een intrigerend moodboard schoof ze bestaande en nieuwe elementen naadloos in elkaar en boutseerde zo een nieuw interieur. ‘De klant is Koning, maar een slimme Koning omringt zich met verstandige adviseurs’, dat idee. Doordat de adviezen van Monique niet in beton gegoten, maar ‘vloeibaar’  zijn, geeft ze niet haar eigen ideeën vorm, maar die van haar klanten. En daar genieten we elke dag enorm van. Dankjewel Monique voor je begrip en je vakvrouwschap.

Erik Janssen